Ervaringen van Clienten

"Professioneel, intelligent, aimabel en altijd op zoek naar verbetering en/of vernieuwing. Zo heb ik Judy-Ann leren kennen. Ze kan uitstekend luisteren en op basis daarvan en van grondige kennis steeds de juiste beslissingen nemen. Verder is Judy-Ann een heel prettig mens om mee samen te werken"
Marc

"Ik heb de coachingsgesprekken met Judy-Ann als zeer prettig ervaren. Zij gaf mij inzicht in de kern van mijn problemen en handvatten om daar de volgende dag als mee aan de slag te kunnen. Er was een fijne afwisseling in sessies en ze gaf me variërende opdrachten. Zij heeft mij geleerd om bewust te worden van bepaald aangeleerd gedrag en mij geholpen om die vicieuze cirkel te doorbreken. Ik heb door haar stappen kunnen zetten om een gelukkig mens te zijn."


Angela

"Ik heb enkele coachingssessies bij Judy-Ann gevolgd. In eerste instantie vond ik het persoonlijk best een drempel om een coach in de hand te nemen. Na het eerste gesprek was deze drempel vrijwel meteen verdwenen. Judy-Ann is heel toegankelijk, warm en begripvol en daagt je tegelijkertijd uit om uit je comfort-zone te stappen. Door diverse oefeningen en sterk reflectieve vragen ben ik tot nieuwe inzichten en toereikende handvatten gekomen. Ik ben Judy-Ann dankbaar voor het steuntje in de rug en de persoonlijke groei die ik daardoor heb kunnen maken."

Mirre