wie is mindz eindhoven

Er is geen beter moment dan nu om te leren, jezelf te ontdekken en je balans te vinden!


Hallo ik ben Judy-Ann Dingemans


Ik werk vanuit MindZ Eindhoven aan individuele groei voor iedereen die te maken heeft met het vinden van de juiste balans. De trajecten die ik aanbied zijn in kleine groepen of individueel.

Wat mij sterk maakt in mijn rol als coach, trainer en begeleider is dat ik werk vanuit de kernwaarden verbinding, vertrouwen, openheid en ontwikkeling. Jij bepaalt jouw doel of wens en samen gaan we kijken hoe je die kan verwezenlijken. Ik help je met inzichten verkrijgen en zorg samen met jou voor overzicht en structuur waardoor je meer rust gaat ervaren.

Naast het coachende gesprek werk ik beeldend, creatief, met metaforen en handelend. Vooral als je rationeel denken sterk is ontwikkelt, kan je hiermee het brein op een andere manier aan het werk zetten. Mogelijk gaan zich andere inzichten en ideeën openbaren. Door handelend en beeldend bezig te zijn kan je terugpakken op gemaakte beelden. Je wordt sneller herinnerd aan je inzicht en je geformuleerde doel.

Onderdelen die vanuit het coachingtraject helpend zijn:

  • Rust geven door hoofd leeg te maken.
  • Gedachten ordenen door te visualiseren.
  • Bewuste keuzes maken en vanuit de bewust gemaakte keuzes, waarden / normen en kernovertuigingen opnieuw naar de toekomst kijken.

Sinds 2000 ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Ik heb jarenlange ervaring als leerkracht, diverse directie functies, begeleider en coach. Door mijn praktijkervaring en kennis in het onderwijs heb ik beeld van het werkveld. Dit geeft gerichtheid in het coachen. Het coachen van studenten, leerkrachten, collega's en ouders heeft me de ervaringen gegeven dat er meer mogelijk is dan dat je vooraf denkt. Een ontdekkingstocht mogen faciliteren en begeleiden met aan het einde meer balans en rust voor jou geeft mij energie. Zo mooi om de groei van de ander te mogen meemaken!

Met deze ervaringen heb ik MindZ Eindhoven opgericht. Ik werk vanuit MindZ aan individuele groei voor iedereen die te maken heeft met het vinden van de juiste balans.

Opleidingen en cursussen:

FONTYS HOGESCHOOL EINDHOVEN PABO - Pedagogisch Academie voor het BasisOnderwijs.
NSO-CNA Amsterdam - Integraal schoolleider Startbekwaam & Vakbekwaam
AVANS+ - Professioneel Coachen
FONTYS HOGESCHOOL EINDHOVEN - Oplossingsgericht communicatie
NLP